FRIFRAKT ÖVER 1000SEKFRIFRAKT ÖVER 1000SEKFRIFRAKT ÖVER 1000SEKFRIFRAKT ÖVER 1000SEKFRIFRAKT ÖVER 1000SEKFRIFRAKT ÖVER 1000SEKFRIFRAKT ÖVER 1000SEKFRIFRAKT ÖVER 1000SEKFRIFRAKT ÖVER 1000SEKFRIFRAKT ÖVER 1000SEK

Vanliga Frågor

Här finner du ett urval av de frågor som vi ofta får. Om du inte hittar svaret du söker kan du kontakta oss i frågeformuläret här

Du kan beräkna leverans inom 1–3 arbetsdagar (Gäller endast inom Sverige)

Vi garanterar resultat eller pengarna tillbaka. Upplever du inte önskat resultat ber vi dig kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få hjälp med ditt ärende. För att använda dig av vår nöjd kundgaranti ska ditt ärende inkomma till oss inom 30 dagars från beställningstillfället. Vid godkänd retur återbetalas produktkostnaden.

 

Önskar du att göra en retur på din order, vänligen kontakta vårt kundtjänst team [email protected] samt läs noga igenom steg nedanför.

För att genomföra en retur ska det ske inom 14 dagars från ditt beställningsdatum:

  • Din produkt ska vara obruten
  • Du som kund står för returfrakten och ansvar även för att din retur kommer fram till oss på angiven adress.
  • När vi mottagit och godkänt din retur återbetalas produktkostnaden till dig.

Kontakta omgående vår kundtjänst på [email protected]

Sker detta inte inom 30 minuter från att din order är lagd kan vi inte garantera någon ändring av adress därav ber vi dig dubbelkolla att all information stämmer.

Vi ber dig omgående att kontakta oss på [email protected] och detta måste ske inom 30 minuter efter att din order är lagd och godkänd. Därefter kan vi inte garantera att vi har möjlighet att avbryta din beställning.

Vänligen logga in på ”Mina Sidor” för att göra eventuella ändringar eller kontakta oss direkt på [email protected]

Hör av dig till oss på [email protected] så hjälper vi dig och lägger till rabatten i efterhand.

I dagsläget hänvisar vi alla våra kunder till vårt kundtjänst team via mail på [email protected] och inte via telefon.

Vi skickar paket över hela världen!

Ja, det är de verkligen!

Vi utökar gärna vårt team! Snälla, berätta gärna mer om dig själv! Maila vår ledningsgrupp på [email protected] som kommer att kontakta dig så snart som möjligt!

Vi är väldigt glada över att du vill representera vårt varumärke! Vänligen skicka ett mail till oss på [email protected] så kommer vårt Social Media Team kontakta dig så snart som möjligt. Inkludera gärna eventuella sociala media konton och statistik.

Ohairo Charcoal Scalp Cleansing Treatment

Vi rekommenderar att du använder vår Charcoal hårbottensrengöring cirka 2–3 gånger i veckan tillsammans med vår Hair Glow Boost Masque för att få ett silkeslent resultat!

 

Vår Charcoal Scalp Cleansing Treatment är speciellt framtagen för att djuprengöra hårbotten och  stimulerar hårtillväxt. 

Vi har testat produkten på alla olika hårtyper och hårfärger för att försäkra oss om att produkten inte på något sätt ska missfärga ditt hår.

Vi rekommenderar att du använder den medföljande borsten för att massera in masken ordentligt i hårbotten och på så sätt stimulera både hårsäckar och hårbotten. 

Vår Charcoal Scalp Cleansing är inte uttorkande den har egenskaper som djuprengör, vårdar och frigör din hårbotten från gifter.

Vi rekommenderar att du börjar med att massera in våran hårbottensrengöring i cirka 20-30 sekunder för att sedan övergå till våran Glow boost Masque där du enkelt fördelar en generös mängd i håret med hjälp av medföljande hårborste och låt verka i 5-10 minuter. 

Har du torrt och slitet hår går det även bra att sova med Glow Boost Masque för en mer intensiv behandling!

Våra produkter är framtagna för att skydda, vårda och återfukta torrt och slitet hår, så ja, våra produkter passar med största sannolikhet ditt hår!

Ohairo Hair Glow Boost Masque

Vår Glow Boost Masque är den perfekta hårinpackningen som är återfuktande, lystergivande och baserad på väldigt många bra vitaminer som är till för att vårda och ta hand om ditt på bästa sätt! 

Egenskaper

  • Vårdar och reparerar skadade hårstrån
  • Ger lyster och fukt
  • Lämnar en silkeslen känsla
  • Ger en magisk doft  
  • 100% Vegansk

Vår Glow Boost Masque är framtagen för att passa alla hårtyper och hårfärger vilket är det unika med alla våra produkter!

Tack vare vår grymma ingrediens Sodium PCA ger masken dig ett otroligt återfuktande och silkeslent resultat.

Vi rekommenderar att du använder masken 1-2 gånger i veckan i cirka 5-10 minuter per behandling.

För att applicera masken på bästa sätt fördela en generös mängd produkt i händerna och dra lätt igenom längderna tillsammans med din trasselfria Ohario Tangle Free Hair Brush. 

Absolut, vi rekommenderar alltid att använda vår hårborste som är speciellt framtagen för att vårda dina hårstrån!

 

Det är väldigt svårt att säga då det beror på längden och tjockleken på ditt hår men cirka 16 behandlingar.

Vitamintillskott – Biotin 10000 Mcg

Den dagliga dosen för våra vitaminer är 2 gummies om dagen vill säga 1st på morgonen och 1st på kvällen och för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi rekommenderar du äter våra kosttillskott en gång dagligen i 90-dagar. Den dagliga dosen uppgår i 10000mcg Biotin vilket är vitaminen ditt hår behöver för att kunna växa och bli starkare!  

Våra vitamingummies är noggrant framtagna och producerade för att stärka ditt hår och din hårkvalitet men också förstärka dina NAGLAR! 

Vardera tablett innehåller 5000mcg Biotin och den dagliga dosen blir totalt 10000mcg biotin (två tabletter dagligen).

Burken innehåller 60 st tabletter och räcker upp till 30 dagar.

Alla kan givetvis äta våra vitaminer och är framtagna för dig som önskar starkare och friskare hår. När det gäller graviditet och amning vill vi att du rådfrågar en läkare/barnmorska innan du börjar med våra tillskott.

Det är väldigt individuellt då alla önskar olika resultat men vi kan med säkerhet säga att du kommer märka skillnad redan efter 30 dagar men rekommendationen är att du äter våra vitaminer i minst 3 månader för att kunna se verkligt resultat.

Vitaminerna är framtagna för att förbättra nytt hår som växer ut men självklart är våra två masker till för att reparera/återställa skadat hår!

Nyhetsbrev

Var först att höra om våra senaste produkter, exklusiva kampanjer & generösa giveaways

    Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Vänligen läs våra villkor för mer information om hur vi använder dina personuppgifter.